MyMy Concept Store

Shop

Uvjeti pružanja usluge

PRAVNA OBAVIJEST

Svako korištenje www.mymyconcept.com podliježe niže navedenim odredbama i uvjetima.

Ovaj dokument sadrži Opće uvjete pod kojima Trgovac pruža usluge Kupcima,  pristup i korištenje www.mymyconcept.com, te proizvoda i usluga dostupnih putem ove web stranice.

PODACI O TRGOVCU

My My Concept, Obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge

Vl. Mirka Majoli

OIB: 152251669312

Vojina Bakića 10, Zagreb

Telefon: +385 98 485 899

e-mail: infomymyconcept@gmail.com

IBAN: HR9424020061140447027

KUPAC– svaka fizička ili pravna osoba koja koristi web stranicu, uključujući pregledavanje, kreiranje narudžbi, kupnju robe, vraćanje i zamjenu, te koji se slaže sa svim uvjetima usluge.

WEB STRANICA – www.mymyconcept.com, domena i njezine poddomene u vlasništvu su MyMy Concept-a.

Svi uvjeti su obavezni za sve kupce www.mymyconcept.com

Sve Uvjete i odredbe Trgovac može ažurirati u bilo kojem trenutku.

Svako korištenje internetske trgovine znači da je Kupac suglasan, prihvaća i da se pridržava Općih uvjeta poslovanja.

Korištenjem internetske trgovine Kupac je odgovoran za svaku štetu Trgovcu ili trećoj osobi, nastalu njihovim djelovanjem.

Ukoliko se Kupac ne slaže s ovim Uvjetima, ne treba koristiti web trgovinu.

Sve objave na web stranici www.mymyconcept.com smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i isključivo za osobnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svih ograničenja koja su ovdje navedena. Ne smiju se kopirati, reproducirati ili distribuirati na bilo koji način bez izričitog pristanka MyMy Concept, Obrta za proizvodnju, trgovinu i usluge.

MyMy Concept će uložiti razumne napore da pruži sve potrebne informacije na ovoj web stranici, ali nije odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju stranici www.mymyconcept.com koriste njezin sadržaj prema vlastitom nahođenju. MyMy Concept nije odgovoran za bilo kakvu izravnu, slučajnu, neizravnu ili posljedičnu štetu koja proizlazi iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.mymyconcept.com ili za bilo kakvu pogrešku ili nepotpunost u njegovom sadržaju.

MyMy Concept zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, te ne snosi odgovornost za moguće posljedice. Opisi i cijene proizvoda mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku i mogu sadržavati pogreške.

www.mymyconcept.com sadrži poveznice na druge internet stranice s vlastitim pravilima o privatnosti. MyMy Concept nije odgovoran za politiku privatnosti ovih internet stranica.

MyMy Concept nije odgovoran za bilo kakve gubitke Kupca, nastale korištenjem web trgovine. Sve troškove povezane s ovom vrstom štete snosi Naručitelj.

 

UVJETI KUPNJE

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo putem elektroničkog obrasca – košarice internet trgovine. Kupac može, ali ne mora biti registriran na web stranici www.mymyconcept.com kako bi izvršio narudžbu. Međutim, kupac je dužan unijeti kontakt podatke i adresu (vlastitu i dostavnu) kako bi dovršio proces narudžbe. Ukoliko www.mymyconcept.com nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, dostavit će one koji može, o čemu će pisanim putem obavijestiti kupca nakon izvršene narudžbe. Ukoliko kupac iz subjektivnih razloga odluči ne preuzeti naručeni i poslani artikl, dužan je preuzeti trošak dostave proizvoda.

PLAĆANJE

Kupac može platiti kako mu najviše odgovara: kreditnom-debitnom karticom, općom uplatom tj. direktnom bankovnom transakcijom na račun obrta, pouzećem ili robu može osobno preuzeti u dućanu u ulici Vojina Bakića 10 u Zagrebu. Narudžbe se obrađuju tek nakon što se utvrdi da su naručeni proizvodi dostupni u MyMy Concept online trgovini.

DOSTAVA

Sve narudžbe šaljemo iz našeg dućana u Zagrebu, Hrvatska. Artikli se dostavljaju putem kurirske službe unutar 15 radnih dana od kada je uplata vidljiva na računu. Naplaćujemo standardne naknade za dostavu. Iznos dostave biti će naznačen na računu prilikom izrade narudžbe, odnosno uključen u ukupan iznos. Nakon uplate, prilikom preuzimanja paketa Kupac više neće imati nikakvih dodatnih plaćanja.

REKLAMACIJA

Podrška prema klijentu nam je najvažniji prioritet u poslovnom odnosu. Zamjena robe moguća je u zakonskom roku od 15 dana od primitka pošiljke. Reklamacija se ne priznaje ako je kupac svojom greškom naručio pogrešan proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa. Imajte na umu  da se boje u prirodi mogu razlikovati od onih na slici.

Ukoliko kupac ima primjedbe na kupljene proizvode prema članku 10. stavak 6. Zakona o zaštiti potrošača, ima pravo uputiti pisani prigovor: putem e-pošte na: infomymyconcept@gmail.com

Molimo napišite ime, prezime, adresu, kontakt i opis pritužbe. Na Vaš prigovor bit će odgovoreno pisanim putem u roku od 14 dana od primitka. Troškove povrata artikla snosi kupac.

U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom samo ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. MyMy Concept ne snosi troškove povrata u iznosu od 6 eura za narudžbe unutar Republike Hrvatske odnosno 20 do 30 eura za narudžbe izvan granica Republike Hrvatske kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

OSNOVNO PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

MyMy Concept, Obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge obvezuje se i jamči da će se u svakom pojedinom slučaju Vaši osobni podaci obrađivati ​​savjesno i pošteno uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite kako bi se spriječilo neovlašteno otkrivanje i zlouporaba Vaših osobnih podataka te u sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (COP).

MyMy Concept neće proslijediti vaše osobne podatke trećoj strani osim ako zakonom nije drugačije određeno. Vaši osobni podaci će se obrađivati ​​do opoziva vaše privole, nakon čega će svi vaši podaci biti trajno uništeni.

Ovisno o svrsi prikupljanja i obrade osobnih podataka, opisanoj u nastavku, MyMy Concept može od vas tražiti sljedeće podatke: ime, prezime, korisničko ime, adresu e-pošte, kućnu adresu, grad, poštanski broj, državu i telefon.

U gore navedenim slučajevima, MyMy Concept prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke isključivo na temelju vašeg pristanka. Osobne podatke ne prikupljamo samo posjetom našoj web stranici, već samo uz vašu pretplatu prilikom naručivanja, registracije za primanje newslettera, odgovaranja na upitnik ili slanja upita putem kontakt obrasca.

Pristajete na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka ispunjavanjem posebno priloženih obrazaca za usluge koje se nude na web stranici i možete ih opozvati u bilo kojem trenutku na način opisan u nastavku.

OSOBNI PODACI OSOBNA PRAVA KOJA SE ODNOSE NA ZZOP

Na temelju vašeg osobnog zahtjeva imate pravo dobiti besplatne informacije o vašim osobnim podacima koji se pohranjuju. Osim toga, sukladno čl. 21. Zakona o zaštiti podataka imate pravo usprotiviti se obradi svojih osobnih podataka u marketinške svrhe.

Kao što je gore navedeno, imate pravo ispraviti, dopuniti, onemogućiti i izbrisati takve osobne podatke, ako su podaci nepotpuni, netočni ili nepravovremeni, te ako njihova obrada nije u skladu sa zakonom.

Svoj pristanak za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku na bilo koji od sljedećih načina:

slanjem e-pošte na: infomymyconcept@gmail.com

slanjem dopisa na adresu: MyMy Concept, Obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge, Vojina Bakića 10, 10000 Zagreb.

Politika privatnosti odnosi se samo na korištenje Internet stranice www.mymyconcept.com i samo na područje Republike Hrvatske. Ne odnosi se na poveznice koje mogu sadržavati ove web stranice i koje vode na druge web stranice, te ne primjenjuju se za teritorije drugih država. MyMy Concept nije odgovoran za sadržaj ili politiku privatnosti ovih web stranica. Ako ustanovite da ove web stranice vode do web-mjesta trećih strana s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom politikom privatnosti, kontaktirajte nas i mi ćemo ukloniti takve veze.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjetom stranice www.mymyconcept.com internet trgovine komunicirate elektroničkim putem. Time se slažete da su svi ugovori, obavijesti i drugi sadržaji koji vam se dostavljaju elektronički u skladu sa pravnim okvirima kao da su sastavljeni u pisanom obliku.

PROMJENE UVJETA TRGOVINE

MyMy Concept zadržava pravo izmjene i ažuriranja ovih Uvjeta kupnje. Svaka promjena Uvjeta kupnje bit će objavljena na internetskoj trgovini www.mymyconcept.com

PRIVATNOST

MyMy Concept se obvezuje koristiti vaše osobne podatke isključivo u svrhu identificiranja i pružanja bolje usluge prilikom korištenja web stranice www.mymyconcept.com

MyMy Concept se obvezuje čuvati vaše osobne podatke u tajnosti i neće distribuirati, objavljivati, odobravati trećim stranama bilo kakvu upotrebu ili ih na bilo koji način učiniti dostupnima trećoj strani bez vašeg prethodnog pristanka.

Ovisno o svrsi prikupljanja i obrade osobnih podataka, opisanoj u nastavku, MyMy Concept može od vas tražiti sljedeće podatke: ime, prezime, korisničko ime, adresu e-pošte, kućnu adresu, grad, poštanski broj, državu i telefon.

MyMy Concept se zalaže za pružanje zaštite osobnih podataka prikupljanjem samo bitnih, osnovnih podataka o korisnicima potrebnih za ispunjavanje naših obveza; informiranje korisnika o načinu na koji koriste prikupljene podatke, redovito daje korisnicima mogućnost korištenja njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja hoće li ili ne ukloniti svoje ime s popisa koji se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o klijentima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima MyMy Concepta.

 

 

Image Newsletter